Cuba

Holguin

Holguín er en by i det sydøstlige Cuba, der med et indbyggertal på cirka 327.000 er landets fjerdestørste by. Byen er hovedstad i en provins af samme navn og blev grundlagt i 1523.

Holguin

 

Holguín er en by i det sydøstlige Cuba, der med et indbyggertal på cirka 327.000 er landets fjerdestørste by. Byen er hovedstad i en provins af samme navn og blev grundlagt i 1523

Byen med de specielle cykler. 

735 km FRA HAVANA
12 timer i bus fra Havana
Santiago de Cuba
Oplev Holguin, en ægte Cubansk by

Se rejserute

Det tager ca 12 timer at køre med bus til Havana fra Holguin

  • Cykel taxaer i massevis

  • Holguin centrum

  • Gågaden i Holguin

Cuba fra en anden side

Oplev byen

Holguin, Cubas  fjerdestørste by, har ikke meget at tilbyde turisten, udover at det "ægte" Cuba kan opleves. 

Dog har byen en international lufthavn, så hvis du har planlagt en rundrejse i Cuba, kunne byen jo være et godt sted at starte eller slutte din ferie. Men forvent ikke at du kan bruge mange dage her.

Tæt på Holguin ligger Gibara, som er langt mere spændende og bestemt et besøg værd. Det var her Christopher Columbus den 27 oktober 1492 satte sin fod og udtalte; "the eyes of the most beautiful country that man has ever seen."

Santiago de Cuba

Bo godt i Holguin

Da der ikke kommer mange turister til Holguin, er der begrænset udvalg af gode hoteller, så privat indkvartering er bestemt en mulighed, og et godt alternativ til de Cubanske hoteller.

Oplev ægte cubansk gæstfrihed og bo privat. Se efter skiltet "T" (til venstre for døren), hvilket betyder, at steder er godkendt til overnatning for turister